- Meno: Peťo
- Auto: Clio III GT
niki66 píše:caute chlapci. CHCem sa opytat? Dnes som siel v noci trosku rychlejsie po meste, okolo deviatej, aj v mojom dvojpruhu sli auta aj oproti, no ja som siel rychlejsie ako by trebalo aj ten v mojom lavom pruhu..no a oproti sli policajti a mal som pocit ze sa zablislo na policajnom golfe..hhed na to zapli majky a otocili to do mojho pruhu, ja som spomalil nech to mam cim skor za sebou, no zhodou okolnosti ma obisli a odbocili v lavo..tak moja otazka znie, ze ako to je v noci s mobilnym radarom takto v meste? Je mozne ze sfotili mna aj toho vedla mna a vybrali sa za nim? A mne dojde domom fotka na uhradenie pokuty? Alebo ked ma nazastavili tak som mal stastie?
podla mna si mal stastie ked nesli za tebou mne sa to tiez raz v noci stalo a doteras neprislo nic a to bolo koncom leta a to ze ti mozo poslat fotku domov aj bez zastavenia je pravda aleeeeeeeeeeeeeeeeee podla poslednych informacii policajneho zboru sa tato moznost zatial skoro vobec nepouziva z technickych dovodov jednoducho niesu na to vybaveny to mas presne tak ako to je z timy cipovymi technicakmi blbci nemaju na ne vobec citacky zevraj iba dialniciary maju. takze ak ti nic nepride do 30 dni tak si za vodou