Odkedy sme prišli z dovolenky, ešte som sa nezastavil. Nemám čas ani na net. Auto mi údajne mešká, ale mal by som ho mať tento týždeň. Som zvedavý, veď ani nespím čo sa neviem dočkať.
Predstavím sa vám i ja,som Tycon z TT,mám Clio II, 1,2 16V, venujem sa autohifi,prevažne dB Drag,na pozvanie Invizibla som sa regol,dúfam že tu spoznám vela priaznivcov...........
takze predstavujem mojhe neregisrovaneho braska ale hovoril som mu o nas a uz sma mali stratkos fishom. Snad sa nabuduce pridaju dalsi v TT. Akekolvek ohlasy kludne na mna. snad sa nam podari prist cez weekend na stretko...
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
tak sa mi to páči , by ste neverili kolkím cliám mávam blikám lepim sa na nich predbiehal som ich aby si kukli nalepku , vždy som sudil podl akolies , že by to mohol byť buduci člen clubu
btw tie ronal fajn style , ešte by mohli brzdy spod toho tošku presvitať ?
Kreuztage 2012 NEW PROJECT CLIO 3 phase2 GT 1,5 DCI 78kw 2009 Privilege - vo vývoji CLIO 3 phase1 1.5 DCI 63Kw 2006 De Luxe Dynamique -predané CLIO 2 phase2 1,5 dci 60 kW - blue sensation
Keyo69 píše:btw tie ronal fajn style , ešte by mohli brzdy spod toho tošku presvitať ?
No to by ťa majiteľ hrdo sklamal.. práveže, keď tam má tieto parádne kúsky, tak tie brzdy tam netreba vidieť. Ver mi, v reále to vyzerá ešte tuctovejšie Chalan najlepšie vie, čo má a do čoho ide
clioooo píše:takze predstavujem mojhe neregisrovaneho braska ale hovoril som mu o nas a uz sma mali stratkos fishom. Snad sa nabuduce pridaju dalsi v TT. Akekolvek ohlasy kludne na mna. snad sa nam podari prist cez weekend na stretko...
to jou, kola robia auto... kola nieco dole a 80 percent hotovo... este mame nejake tie projektiky, ja hlavne nafotit moju karu nech konecne vidite aj ju... ale tie ronal to jo... tak trochu zavidim. a brzdy neriesime.. ide oréfekt ako taky... na nase majinke brzdicky by som nedal nieco extremne. takto sa daju oklamat pretekary. nevedia co je pod tym skryte.... dufam ze v piatok navecer na zraze...